Beauty

Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε στο μακιγιάζ

8 Απριλίου, 2018

Η άφιξη της NARS στην Ελλάδα είναι δίχως αμφιβολία ανάμεσα στα πιο συγκλονιστικά beauty news της χρονιάς! Με αυτή την αφορμή, η Sephora μού έδωσε την ευκαιρία να συναντήσω την Anna Priadka, Global Makeup Artist και στενή συνεργάτη του Francois Nars, με την οποία έκανα ένα πολύ ενδιαφέρον tutorial (μπορείς να το δεις στο κανάλι μου στο YouTube εδώ) και μια συνέντευξη express – αλλά ζουμερή.

Είμαστε εδώ με αφορμή την άφιξη της NARS στην Ελλάδα. Πώς θα περιέγραφες τη φιλοσοφία του Francois Nars στο μακιγιάζ; 

Πιστεύει πως μέσα από το μακιγιάζ θα πρέπει να μπορείς να δεις τον αληθινό χαρακτήρα μιας γυναίκας- ήταν ένας από τους πρωτοπόρους αυτής της άποψης στα 90s.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τη NARS από τα άλλα makeup brands; 

Δεν ακολουθεί τις τάσεις αλλά τις δημιουργεί. Επίσης συνδέεται έντονα με τη μόδα, καθώς ο ίδιος ο Francois Nars ήταν ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τη μόδα στην αρχή της καριέρας του.

Ίσως είναι και τα έξυπνα (και sexy) ονόματα των προϊόντων; Νομίζω πως ο Francois Nars ήταν ένας από τους πρώτους που τόλμησε να δώσει προβοκατόρικα ονόματα στα προϊόντα του… 

Ναι! Ήθελε τα ονόματα να ξυπνούν το συναίσθημα- μάλιστα όλα τα blushers μας έχουν το όνομα ενός συναισθήματος. Πιστεύως πως είναι ένα από τα βασικά πράγματα που κάνει το brand μας να ξεχωρίζει και το έκαναν τόσο iconic.

Δουλεύοντας τόσο στενά με τον διάσημο makeup artist, τι θα έλεγες πως τον κάνει τόσο ξεχωριστό;

Είναι ένας οραματιστής, μπορεί να πάρει αναφορές από την ιστορία και να τις κάνει σύγχρονες. Είναι ένα icon, ίσως ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες μεγάλους makeup artists εκείνης της εποχής. Και το ταλέντο του είναι ατέλειωτο, τώρα φωτογραφίζει όλες τις καμπάνιες για το brand μας και έχει εκδώσει πολλά φωτογραφικά βιβλία.

Ποια είναι τα 3 πιο αγαπημένα σου προϊόντα NARS και γιατί; 

Το Soft matte complete concealer, γιατί δίνει εξαιρετική, ματ κάλυψη αλλά γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Το Copacabana multiple, ένα υπέροχο highlighter για φυσικές λάμψεις και το Laguna Bronzer, το πιο αγαπημένο μου bronzer, με φανταστικό χρώμα που δεν είναι πολύ πορτοκαλί, έτσι ώστε να δίνει φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα.

Σε μια γυναίκα που μπαίνει τώρα στον κόσμο της NARS, με ποια προϊόντα θα πρότεινες να ξεκινήσει;  

Με το Radiant Creamy Concealer, το Orgasm Blush, το Laguna Bronzer, το Copacabana Multiple και ένα Velvet Matte Lip pencil.

Και για μία beauty addict, ποια είναι τα must have προϊόντα NARS;

Θα έλεγα και πάλι  το Radiant Creamy Concealer, το Sheer Glow Foundation, το Dragon Girl Velvet Matte lip pencil, Orgasm Blush και Laguna Bronzer (πάλι).

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες με το μακιγιάζ τους και τι θα τις συμβούλευες για να αναδείξει η κάθε μία την ιδιαίτερη ομορφιά της;

Το πιο συχνό λάθος είναι πως χρησιμοποιούν concealer που είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Η άποψη που υπήρχε πιο παλιά πως το concealer θα πρέπει να είναι δύο τόνους πιο ανοιχτό δεν “δουλεύει” σε όλες τις γυναίκες. Οι περισσότερες χρειάζονται ένα corrector πρώτα πριν απλώσουν το ανοιχτόχρωμο concealer για να εξουδετερώσουν τη δυσχρωμία. Το corrector θα πρέπει να φέρνει την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια στον ίδιο τόνο με το υπόλοιπο πρόσωπο και στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση για φως. Επίσης, πάντα να ζητάτε τη συμβουλή ενός επαγγελματία για το makeup σας- ο ειδικός θα σάς δείξει πάρα πολλούς τρόπους να το φοράτε, που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ!

Ποια συμβουλή σου έχει δώσει ο Francois Nars που κρατάς στην καρδιά και στο μυαλό σου; 

Να κοιτάς πάντα τη δουλειά σου ξανά, να κάνεις μια επανεκτίμηση της δημιουργίας σου και την επόμενη φορά να είσαι ακόμα καλύτερος.

 

Bonus Beauty:

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα NARS; Τσέκαρε το review μου στο YouTube με κλικ εδώ

No Comments

Leave a Reply