Fashion

Με ένα λευκό πουκάμισο, μόνο

5 Σεπτεμβρίου, 2016

Λευκό πουκάμισο: ο βασιλιάς των basics κάθε γκαρνταρόμπας. Φοριέται όλη την ημέρα, “μεταμορφώνεται” ανάλογα με το ταίρι του, αναβαθμίζει τον casual χαρακτήρα των jeans, είναι άλλο μισό μιας αυστηρής, μαύρης pencil φούστας, όταν φοριέται μέσα από ένα παντελόνι έχεις (σχεδόν) έτοιμο ένα office look που δεν θα σε προδώσει ενώ μόλις βγει απ’έξω, δείχνει αμέσως τη χαλαρή σου διάθεση.

Ναι, το λευκό πουκάμισο είναι απολύτως must have, ο μπαλαντέρ σε στυλιστικά διλήμματα (ή και αδιέξοδα), είναι υπεράνω ηλικίας και, για να βάλουμε και μια beauty διάσταση στο θέμα, το λευκό πουκάμισο αντανακλά το φως στο πρόσωπο από κάτω, δίνοντας έτσι μια φυσική φωτεινότητα στην επιδερμίδα και τα μάτια.

Λευκό πουκάμισο/ White shirt

Για αυτό το street style επιλέξαμε ένα μακρύ λευκό πουκάμισο με βολάν που είναι τόσο ευκολοφόρετο τους ζεστούς μήνες, αλλά και τόσο ευέλικτο: μπορείς να το φορέσεις μόνο του, συνδυάζοντάς το  με ένα μαντήλι στο λαιμό, μια oversized δερμάτινη τσάντα, lace πέδιλα και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ, όσο και τον χειμώνα με ένα στενό δερμάτινο παντελόνι.

Λευκό πουκάμισο/White shirt

Πουκάμισο Zara , πέδιλα Steve Madden (Nak shoes), δερμάτινη τσάντα, ρολόι και δαχτυλίδια (όλα Folli Follie).

 

Styling- Concept: Λία Κούμα
Photo: Haris Farsarakis
Make up/ Hair: Despoina Boutzi

Model: Jena Hall | dmodel agency

 

 

No Comments

Leave a Reply