Beauty

4+1 προϊόντα ομορφιάς για το clutch του ρεβεγιόν

31 Δεκεμβρίου, 2016

Θα είμαι ειλικρινής: αυτή η φωτό δεν αντιπροσωπεύει την beauty ρουτίνα μου πριν φύγω για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Συνήθως ρίχνω βιαστικά στο βραδινό τσαντάκι το κραγιόν μου και πάντα μα πάντα μετανιώνω που δεν ασχολήθηκα λίγο νωρίτερα, να πάρω μαζί μου ένα-δυο ακόμα προϊόντα γιατί, όπως και να το κάνεις, η ευτυχία από μόνη της δεν φτάνει για να μείνεις λαμπερή καθώς περνάνε οι ώρες και πίνεις, τρώς, χορεύεις. Φέτος, αποφάσισα να οργανωθώ εγκαίρως. Ιδού τι θα πάρω μαζί μου:

  1. Το αγαπημένο μου ever Touche Eclat του Yves Saint Laurent. Αξεπέραστο highlighter, φωτίζει τα μάτια με ένα άγγιγμα και σβήνει τις σκιές της κούρασης στο πρόσωπο. Το έχω κάθε μέρα μαζί μου.
  2. Το ολοκαίνουριο υγρό κραγιόν Melted Matte της Too Faced, στην απόχρωση Lady Balls ένα καθαρό, φλογερό κόκκινο. Βασίζομαι πάνω του διότι απλώνεται εύκολα και με ακρίβεια, δίνει πλούσιο χρώμα, στεγνώνει αμέσως και παίρνει ματ υφή που μένει σταθερή- και κυρίως, δεν στεγνώνει τα χείλη.
  3. Την πούδρα λάμψης Face Illuminator, Addiction της Laura Mercier. Δίνει αέρινη λάμψη στο πρόσωπο, plus: ελάχιστη ποσότητα στην εσωτερική γωνία των ματιών και κάτω από το τόξο των φρυδιών είναι αρκετή για να φωτίσει αμέσως το βλέμμα.
  4. Το αγαπημένο μου άρωμα Blanche της Byredo, σε travel size. Δώρο αγαπημένης μου φίλης από το Λονδίνο, το Blanche είναι ένα άρωμα που εκφράζει την ομορφιά της απλότητας αλλά η προσωπικότητά του έχει ένταση. Το λατρεύω.
  5.  Sleeping BB Mask της Erborian. Αυτό το προϊόν σχεδόν… διεκδίκησε τη θέση του στη λήψη. Είναι μια BB Μάσκα Ύπνου βασισμένη σε ένα κοκτέιλ βοτάνων μακροζωίας από την Ανατολή. Την απλώνεις στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και ξυπνάς το πρωί χωρίς ίχνος κούρασης, χωρίς πρήξιμο, με επιδερμίδα απαλή και φωτεινή σαν μωρού – τη δοκίμασα και με κέρδισε! Μπορεί να μην μπει στο δικό μου τσαντάκι, όμως την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσες από εσάς υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψετε σπίτι σας μετά το ρεβεγιόν 😉 Και βέβαια, αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα τα χαρτάκια κατά της λιπαρότητας θα είναι ο μπαλαντέρ σας κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

 

 

Εύχομαι σε όλες να περάσετε υπέροχα σήμερα και η χρονιά που έρχεται να είναι όπως την ονειρεύεστε! 

 

2 Comments

  • Reply Charitomeni 4 Ιανουαρίου, 2017 at 9:48 μμ

    Καλή χρονιά 🙂

    • Reply Ιλιάδα Κλάγκου 9 Ιανουαρίου, 2017 at 10:50 πμ

      Καλή χρονιά με ομορφιές!! <3

    Leave a Reply