Beauty

Πόσες snob πάπιες χωράνε σε ένα κουτί;

15 Νοεμβρίου, 2016

Ο “μπαμπάς” τους, ο ευρηματικός Βασίλης Ντούρος, έκανε χώρο όχι για μία, όχι για δύο αλλά για… 30 Snob Ducks – που, μάλιστα, “απαιτούν” να τις έχεις παντού μαζί σου. Και με το δίκιο τους.

Τον Βασίλη τον πρωτογνώρισα δίπλα σε μία… Μαντινεία της οικογένειας Μποσινάκη. Στο press kit, το μπουκάλι “συνοδευόταν” από ένα χειροποίητο, limited edition σαπούνι- scrub με τα κουκούτσια του μοσχοφίλερου από το οποίο έγινε το συγκεκριμένο κρασί και ομολογώ πως αυτές οι αυθάδεις πάπιες της συσκευασίας ήταν αρκετά ιντριγκαδόρικες και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Βέβαια, ο ενθουσιασμός – και ο εθισμός- ήρθαν όταν δοκίμασα το σαπούνι με τα κουκούτσια από το σταφύλι και μετά αυτό με τη Λεβάντα και το Ρόδι και την Καρύδα και τον Παπαρουνόσπορο… Και τα αγάπησα ακόμα περισσότερο καθώς γνώριζα καλύτερα τον δημιουργό τους: είναι ένας άνθρωπος που άφησε τη ζωή της μεγαλούπολης και επέστρεψε στην Τρίπολη και τους οικογενειακούς ελαιώνες, πατάει καλά στη γή, είναι μανιακός με αυτό που κάνει, δίνει όλο του το “είναι” ώστε κάθε ένα προϊόν Snob Duck να είναι το καλύτερο που μπορεί να είναι και δεν το βγάζει στην αγορά μέχρι να είναι απόλυτα σίγουρος για αυτό, αθόρυβος ο ίδιος ξέρει πως τον πιο αποτελεσματικό “θόρυβο” τον κάνει το ίδιο το προϊόν του και εκεί επενδύει όλη του την ενέργεια.

Snob Duck

Κάθε σαπούνι Snob Duck είναι χειροποίητο 1οο%, από την φόρμουλα μέχρι τη συσκευασία. Για τη δημιουργία τους ο Βασίλης χρησιμοποιεί τα πιο αγνά υλικά και μόνο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τα κτήματά του, ελληνικά βότανα και φρούτα (ακολουθεί τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης), ελληνικό μέλι και… αγνή αγάπη- τίποτε άλλο. Γιαυτό και η εμπειρία που προσφέρει όταν το χρησιμοποιείς είναι τόσο ξεχωριστή, που κερδίζει αμέσως μια θέση στην καθημερινή φροντίδα των χεριών, του προσώπου και του σώματος.

Και επειδή πάντα σκέφτεται out of the box αλλά θεωρεί πως κάποια κουτάκια είναι άκρως απαραίτητα στην καθημερινότητά μας, αποφάσισε να χωρέσει τις πάπιες του σε ένα καταπληκτικό μεταλλικό κουτί – με τα signature σχέδια του Μάριου Καρύστιου- που χωράει παντού και ταξιδεύει άνετα! Αυτό το κουτί φιλοξενεί 30 χειροποίητα φύλλα σαπουνιού μίας χρήσης, με διαφορετικές ευωδιές, και πιστεύω πως είναι από τα πιο χρήσιμα πράγματα που μπορείς να έχεις στην τσάντα σου.

Share or NOT share! 😉

Snob Ducks

* Θέλεις μια τετ-α-τετ γνωριμία με τις σνόμπ πάπιες; Κάνε κλικ εδώ για να δεις πού συχνάζουν

No Comments

Leave a Reply