Food

Στο deli του Τυροκομείου Κωσταρέλου για τα καλούδια του γιορτινού τραπεζιού

20 Δεκεμβρίου, 2018

Για τα εκλεκτά καλούδια που θα κάτσουν στο τραπέζι των γιορτών, δεν χρειάζεται να ψάχνετε σε όλη την πόλη. Αρκεί μια επίσκεψη σε κάποιο από τα καταστήματα του Τυροκομείου Κωσταρέλου και θα βρεθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις από Ελλάδα.

 Το Τυροκομείο Κωσταρέλου, με ιστορία 80 χρόνων και παράδοση τριών γενεών, είναι φημισμένο για τα εξαιρετικά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα του που γεμίζουν νοστιμιά τόσο την καθημερινότητά μας όσο και τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας.

Για τα καλέσματα των γιορτών, λοιπόν, μια βόλτα στο deli της οικογένειας Κωσταρέλου είναι κάτι παραπάνω από must. Εδώ θα βρείτε το πιο ευωδιαστό φρέσκο βούτυρο: το αγνό αιγοπρόβειο, κατσικίσιο και λιωμένο κατσικίσιο βούτυρο γάλακτος Κωσταρέλου για τα γλυκά των γιορτών. Θ’ απογειώσει τη γεύση στα κουλουράκια, τους κουραμπιέδες και τη βασιλόπιτα, κάνοντας το σπίτι να μοσχομυρίσει!

Από το γιορτινό τραπέζι, όμως, δεν μπορεί να λείπει η βραβευμένη φέτα Κωσταρέλου, σε κάθε εκδοχή της: επιλέξτε την εξαιρετική βαρελίσια 12μηνης ή 18μηνης ωρίμανσης με την πλούσια στιβαρή γεύση και αρωματική ένταση για να “κακομάθετε” τους καλεσμένους σας. Με την, ιδανική ως άλειμμα, μαλακή φέτα δημιουργήστε πρωτότυπα, πεντανόστιμα μεζεδάκια ή amuse bouche.

Το deli “Τυροκομείο Κωσταρέλου” στο Κολωνάκι είναι μια εξαιρετική ιδέα για να βρείτε τα πιο νόστιμα ελληνικά καλούδια για το γιορτινό τραπέζι, απολαυστικές προτάσεις δώρων αλλά και για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε έναν εξαιρετικό καφέ παρέα με ένα από τα πεντανόστιμα (και πρωτότυπα) σάντουιτς του μενού!

Από ένα gourmet πλατώ τυριών δεν πρέπει να λείπουν ξεχωριστά τυριά του Τυροκομείου όπως το Μαεστύρι (με πράσινο, μαύρο και ροζ πιπέρι ή με θρούμπι), η κατσικίσια γραβιέρα με τη βουτυράτη γεύση ή η πικάντικη παλαιωμένη αιγοπρόβεια με το πλούσιο άρωμα της και το μεθυστικό κρασοτύρι (αιγοπρόβειο τυράκι που ωριμάζει σε οινολάσπη). Αν πάλι, οι καλεσμένοι σας εκτιμούν ένα νόστιμο σαγανάκι, το σαχάνι και το μελίπαστο θα τους ενθουσιάσει. Το ξακουστό Τσαλαφούτι από κατσικίσιο γάλα, κρεμώδες αλλά ελαφρύ, αποτελεί εξαιρετική βάση για dips ενώ συνοδεύει ιδανικά μια γιορτινή σαλάτα με ρόδι!

Και για ένα ελαφρύ επιδόρπιο, μετά από ένα απολαυστικό δείπνο, μια εξαιρετική ιδέα είναι το στραγγιστό γιαούρτι του Τυροκομείου με τη βελούδινη υφή (παρασκευάζεται ακόμη με τον παραδοσιακό τρόπο, σε πάνινες σακούλες) το οποίο θα συνοδέψετε με εκλεκτό μέλι ή παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού.

Όμως στα deli της οικογένειας Κωσταρέλου δεν θα βρείτε μόνο τα εξαιρετικά δικά τους προϊόντα αλλά και μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών ελληνικών προϊόντων από επιλεγμένους παραγωγούς: κρασί, βαζάκια με ιδιαίτερες σάλτσες, αλλαντικά, μεζέδες, ελιές, χειροποίητα ζυμαρικά, μαρμελάδες, ξηρούς καρπούς, μυρωδικά, κ.α., προτάσεις που θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό το γιορτινό σας τραπέζι και, φυσικά, για να βρείτε εκλεκτά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Info:

Τυροκομείο/Πρατήριο: Μαρκόπουλο, 26ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος.

Καταστήματα: Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32 Βριλήσσια, Λεωφ. Πεντέλης 46 , Παλλήνη,Λ. Μαραθώνος 96 Πόρτο Ράφτη, Λ. Γρέγου 4 Μαρκόπουλο Α΄, Παπακωνσταντίνου 16, Μαρκόπουλο Β΄, Κενρική Πλατεία Μαρκόπουλου

 

 

 

www.kostarelos.gr

 

No Comments

Leave a Reply