Inspiration

Γάμος αλά… ελληνικά!

10 Οκτωβρίου, 2016

Γάμος: όσοι το έχουν κάνει, ξέρουν σίγουρα πως ο πονοκέφαλος που περνάς μέχρι να τα οργανώσεις όλα όπως θέλεις, είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του. Διότι όσο ψύχραιμος και να έχεις αποφασίσει πως θα είσαι, πάντα θα «σκάσουν» πράγματα που θα ταράξουν το ζεν σου. Τελικά, βέβαια, όλα γίνονται και όταν έρθει αυτή η τόσο ξεχωριστή στιγμή, τίποτα δεν μπορεί να σε κατεβάσει από τον έβδομο ουρανό όπου βρίσκεσαι!

Τίποτα. Ακόμα και αν δεις 3 άγνωστους μεν, καλοντυμένους δε, να «κρασάρουν» στην εκκλησία την ώρα του γάμου σου, και να αφήνουν ένα τεράστιο κουτί, με έναν περιποιημένο, τεράστιο φιόγκο μαζί με τα υπόλοιπα δώρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 

Η Άννα και ο Γιώργος ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Ήξεραν και οι δύο, από τα πρώτα δευτερόλεπτα που συναντήθηκαν, πως ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Το ίδιο καρδιοχτύπι με εκείνα τα πρώτα βλέμματα ένιωσαν όταν λίγα χρόνια μετά, συναντήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας, έτοιμοι καθώς ήταν να ξεκινήσουν το καινούριο κεφάλαιο της κοινής τους ζωής.

Τα ίδια γέλια που έκαναν όταν η Άννα αποφάσισε να φτιάξει τον πιο καϊμακλίδικο ελληνικό που έχει πιεί ποτέ ο Γιώργος, χωρίς να έχει πιάσει ποτέ μπρίκι στα χέρια της (τη συνέχεια τη φαντάζεσαι), έκαναν όταν ήρθε η ώρα να ανοίξουν αυτό το δώρο γάμου… αγνώστου προελεύσεως.

Γάμος Λουμίδης Παπαγάλος

Λες και το’ξερε ο Λουμίδης Παπαγάλος πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες τους συνήθειες – και πως, εδώ που τα λέμε, οι επιδόσεις της Άννας στον ελληνικό δεν βελτιώθηκαν και πολύ από εκείνη την φορά – τους έκανε το ιδανικό δώρο γάμου!

Οι 3 wedding crashers του Λουμίδη Παπαγάλου έφεραν στο ζευγάρι μία αυτόματη μηχανή ελληνικού καφέ Beko, συλλεκτικά φλιτζάνια και συσκευασίες Λουμίδης Παπαγάλος μαζί με μια τρυφερή κάρτα με ευχές για την κοινή τους ζωή – γιατί, κάποιες «σχέσεις» είναι προορισμένες να κρατάνε μια ζωή!

Γάμος Λουμίδης Παπαγάλος

* Η Άννα και ο Γιώργος είναι ένα από τα δεκάδες τυχερά (και ανυποψίαστα) ζευγάρια που επισκέφθηκε ο Λουμίδης Παπαγάλος την ημέρα του γάμου τους και άφησε αυτό το δώρο-έκπληξη που θα θυμούνται για πάντα!

 

 

Spons by Loumidis Papagalos

No Comments

Leave a Reply