Fashion

Και από Δευτέρα… γυμναστήριο!

24 Οκτωβρίου, 2016

Αν χρειάζεσαι ένα έξτρα κίνητρο για να πας γυμναστήριο (πράγμα που σημαίνει ότι οι προφανείς λόγοι δεν είναι αρκετοί για να σε σηκώσουν από τον καναπέ), ίσως αυτό το κίνητρο να είναι ο ενθουσιασμός της προετοιμασίας. 😉

“Αυτό το editorial το αφιερώνω σε όλες εμάς που είμαστε “Από Δευτέρα δίαιτα και γυμναστήριο”. Έστω και από το παράδοξο μονοπάτι του στυλ, σημασία έχει να φτάσεις στο στόχο σου”, μου έλεγε η Λία καθώς έκανε το σετάρισμα πριν τη φωτογράφιση.

Στο θέμα μας τώρα: αυτή τη σεζόν περισσότερο από ποτέ, το μοντέρνο sporty look αφήνει πίσω τις φαρδιές φόρμες και τα t-shirts, φτάνει μάλιστα να υιοθετεί και street style αναφορές!

Sporty look
Επιλέξτε μονόχρωμα κολάν, τολμήστε να βγείτε από την comfort zone του μαύρου και του γκρι, και πειραματιστείτε με έντονα χρώματα που μπορούν να γίνουν μπαλαντέρ για να τα συνδυάσετε με κόντα τοπ , ολόσωμα κορμάκια και φαρδιά φούτερ.

Απαραίτητο, φυσικά, ένα ζευγάρι καλά αθλητικά για αποφυγή τραυματισμών – πλέον, η hi end τεχνολογία συναντά το πιο προχωρημένο design και τους πιο ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς, οπότε οι επιλογές είναι αμέτρητες!

sporty chic

Ολόσωμο κορμάκι Stefania Frangista , κολάν PCP , φούτερ Diesel , αθλητικά Adidas

 

Tip: Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία αποτοξίνωσης, βάλε στην καθημερινότητά σου ένα αφέψημα από ίση ποσότητα φύλλων σημύδας, τσουκνίδας και λουίζας που καθαρίζει τον οργανισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και μειώνει το φούσκωμα.

 

Styling- Concept: Λία Κούμα
Photo: Haris Farsarakis

Μακιγιάζ/Μαλλιά: Julie Alexander

Μοντέλο: Helga / dmodels

 

 

No Comments

Leave a Reply