Fashion

Με τις πυτζάμες στο δρόμο

25 Αυγούστου, 2016

Τα είδαμε να βγαίνουν από το υπνοδωμάτιο , να ανεβαίνουν στα catwalks αγαπημένων σχεδιαστών, να μπαίνουν στην γκαρνταρόμπα των stars: αυτή τη σεζόν τα pajama sets έγιναν trend, πρωταγωνίστησαν στα shows των Thakoon και Alexander Wang, όπως και τα ultra θηλυκά slip dresses στα shows των οίκων Celine και Givenchy.

pajama style

Αν διστάζεις να βγεις με το full set, σου προτείνουμε ένα comfy mix&match: συνδύασε το άνετο pajama shirt με boyfriend jeans. Δοκίμασε να βάλεις τη μια πλευρά του pajama shirt στο παντελόνι και συνδύασε το look με πλατφόρμες για ένα πρωινό casual look ή με ψηλοτάκουνα, που θα δώσουν ένα sexy twist.

pajama style

Pajama shirt Marks and Spencer , τζην παντελόνι H&M , πλατφόρμες Steve Madden (nak shoes), δερμάτινο backpack (nak shoes).

Αν πάλι θέλεις να… βγεις με τις πυτζάμες σε total look, προτίμησε να είναι από μετάξι (σε μαύρο χρώμα είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή) και μελέτησε τα αξεσουάρ με τα οποία θα το συνδυάσεις: απόφυγε flats που παραπέμπουν σε παντόφλες, προτίμησε πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα, τόλμησε να αφήσεις ανοιχτό το πουκάμισο φορώντας ένα sexy bralet από μέσα, παίξε με το contrast και την ισορροπία.

πυτζάμες

 

Styling- Concept: Λία Κούμα
Photo: Haris Farsarakis
Make up/ Hair: Despoina Boutzi

Model: Jena Hall | dmodel agency

 

2 Comments

  • Reply Gelly 15 Σεπτεμβρίου, 2016 at 2:28 μμ

    Καλή όμορφη αρχή !!!!

    • Reply Ιλιάδα Κλάγκου 22 Σεπτεμβρίου, 2016 at 7:28 μμ

      Ευχαριστώ Γκέλλυ μου!! <3

    Leave a Reply