Beauty

Giveaway: Diopti της Lierac (για τα μάτια σου μόνο) !

31 Οκτωβρίου, 2017

Αν ανήκεις στο 60% του πληθυσμού που περνάει περισσότερες από 6 ώρες την ημέρα μπροστά σε μία οθόνη (όπως εγώ), τότε αυτό το ποστ σε ενδιαφέρει για δύο λόγους: α) για να διαβάσεις γιατί οι νέες κρέμες ματιών- ή, πιο σωστά, οι νέες εντατικές αγωγές για τα μάτια- Diopti της Lierac είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για σένα και β) για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας και να διεκδικήσεις τη δική σου κρέμα Diopti ώστε να φροντίσεις και να προστατέψεις την ντελικάτη επιδερμίδα των ματιών σου με τον καλύτερο τρόπο!

Το 1977, τα Εργαστήρια Lierac ήταν από τα πρώτα που απέδειξαν πως οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι είναι δύο διαφορετικά προβλήματα και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όχι με τον ίδιο, αλλά το κάθε ένα με εξειδικευμένο τρόπο.

Σήμερα, προχωρώντας αυτή τη σκέψη ένα βήμα παρακάτω – και μελετώντας πώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής επηρεάζει την ποιότητα της επιδερμίδας – η Lierac έρχεται με 4 νέες εντατικές αγωγές που αντιμετωπίζουν στοχευμένα 4 προβλήματα: σακούλες, ρυτίδες, μαύρους κύκλους, κούραση + 1 νέο “εχθρό” της ευαίσθητης επιδερμίδας των ματιών, το μπλε φως που εκπέμπουν οι ψηφιακές οθόνες.

Αυτό το φως που φωτίζει το πρόσωπό μου δεν είναι η εσωτερική μου λάμψη :p αλλά το μπλε φως της οθόνης, που όπως δείχνουν οι έρευνες προκαλεί βλάβες και στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Κλικ: Effie_Grigoriou_Photography/ Location: Electra Metropolis Athens

 

Τι συμβαίνει με το μπλε φως

Η ακτινοβολία που εκπέμπουν οι ψηφιακές οθόνες θεωρείται μια νέα μορφή “ρύπανσης” που έχει επιπτώσεις στην όραση, μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, διαταράσσει την παραγωγή της μελατονίνης (της ορμόνης που ρυθμίζει τον ύπνο) ενώ έχει επιπτώσεις και στο δέρμα.

Το 2015 οι ερευνητές βρέθηκαν μπροστά σε μία σπουδαία ανακάλυψη: εντόπισαν στα κύτταρα της επιδερμίδας οψίνες,  οι οποίες είναι φωτοευαίσθητες πρωτείνες που ρόλος τους είναι να απορροφούν το μπλε φως. Ενεργοποιημένες από το μπλε φως, οι οψίνες προκαλούν μαι σειρά αντιδράσεων στα κύτταρα που διατηρούν την ισορροπία του δέρματος. Όταν όμως υπάρχει περίσσεια μπλε φωτός, τότε ο μηχανισμός αυτός διαταράσσεται και το οξειδωτικό στρες βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να επιτεθεί στα κύτταρα και να τα αλλοιώσει. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά: ένας αδύναμος δερματικός φραγμός, κυτταρικές βλάβες, αλλά και μισόκλειστα μάτια μπροστά στις οθόνες που επιδεινώνουν τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, τις ρυτίδες και τα σημάδια της κούρασης.

 

Lierac Diopti: σαν τα μάτια σου!

Η επόμενη λέξη στη φροντίδα των ματιών απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή εξειδίκευση στις φόρμουλες. Και η Lierac τη φέρνει στα χέρια μας με την σειρά Diopti, που αποτελείται από 4 εντατικές αγωγές νέας γενιάς, όλες εμπνευσμένες από τις θεραπείες που προτείνει η αισθητική ιατρική στα αντίστοιχα προβλήματα της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια. Ταυτόχρονα, και τα 4 προϊόντα είναι ενισχυμένα με πεπτίδια που δρουν σαν ασπίδα προστασίας κατά του μπλε φωτός! Τα πεπτίδια αυτά προέρχονται από σπόρους κακάο από το Περού εξαιρετικής ποιότητας, και με το που έρχονται σε επαφή με το μπλε φως προσφέρουν ισχυρή προστασία στις οψίνες και στα κύτταρα, εξουδετερώνοντας το οξειδωτικό στρες.

Αν, λοιπόν, σε απασχολούν:

 • Οι σακούλες ⇒ χρειάζεσαι το Dioptipoche, ένα δροσερό τζελ, με δράση εμπνευσμένη από την βλεφαροπλαστική.

Το Dioptipoche διορθώνει τρεις τύπους σακούλας: αυτόν που δημιουργείται λόγω κατακράτησης υγρών (η πιπερόριζα βοηθάει στην αποσυμφόρηση και την μείωση του οιδήματος), τις σακούλες που δημιουργούνται λόγω λίπους (χάρη σε ένα πεπτίδιο λιποδιαλυτικής δράσης που περιέχει) και τις σακούλες που οφείλονται σε χαλάρωση (όπου το cranberry προστατεύει από την αποδόμηση του κολλαγόνου και συσφίγγει την περιοχή). Έξτρα bonus: τα πεπτίδια που προστατεύουν από τις βλάβες που προκαλεί το μπλε φως γύρω από τα μάτια, οι οποίες επιδεινώνουν τις σακούλες.

 • Οι ρυτίδες αφυδάτωσης, έκφρασης ή οι πιο βαθιές ρυτίδες ⇒ χρειάζεσαι το Dioptiride, μια κρέμα filler που διορθώνει και τους τρείς τύπους ρυτίδων- εμπνευσμένη από την ένεση βοτουλινικής τοξίνης που αναστέλλει τις μυικές συσπάσεις γύρω από τα μάτια.

Στις ρυτίδες αφυδάτωσης επεμβαίνει το συστατικό Hyalu 2 (διπλό υαλουρονικό οξύ), που ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα στην επιφάνεια ενώ παράλληλα το υαλουρονικό τις γεμίζει εκ των έσω. Για τις ρυτίδες έκφρασης, το εξαπεπτίδιο botox-like, που μιμείται τη δράση της βοτουλινικής τοξίνης, χαλαρώνει τη μυική σύσπαση, με αποτέλεσμα να λεαίνει την επιδερμίδα. Για τις εγκατεστημένες ρυτίδες, το Filler AKK, ένα τρίο δραστικών συστατικών, δρα απευθείας στους ινοβλάστες και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας ενώ ενεργοποιεί και την παραγωγή κολλαγόνου, ώστε να γεμίσουν από μέσα. Έξτρα bonus:τα πεπτίδια που προστατεύουν από τις βλάβες που προκαλεί το μπλε φως γύρω από τα μάτια και προλαμβάνουν την επιδείνωση των ρυτίδων.

 • Οι μαύροι κύκλοι ⇒ χρειάζεσαι το Diopticerne, μια λεπτόρρευστη κρέμα με δράση εμπνευσμένη από το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ που γεμίζει τα βαθουλώματα και διορθώνει τους μαύρους κύκλους.

 

Η άρνικα έρχεται να διορθώσει τους μπλε κύκλους με την αντιφλεγμονώδη δράση της αλλά και την ιδιότητά της να επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος. Στους καφέ κύκλους αναλαμβάνει δράση η βιταμίνη C που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, μπλοκάρει το ένζυμο που δημιουργεί τη σκιά και φωτίζει τους κύκλους. Στους βαθιούς κύκλους έρχεται ένα τριπεπτίδιο που μιμείται τη δραση των αμινοξέων και τους “γεμίζει” εκ των έσω. Έξτρα bonus:τα πεπτίδια που προστατεύουν από τις βλάβες που προκαλεί το μπλε φως γύρω από τα μάτια και προλαμβάνουν την επιδείνωση των μαύρων κύκλων.

 • Η κούραση ⇒ χρειάζεσαι το Dioptifatigue, ένα τζελ-κρέμα αναζωογόνησης εμπνευσμένο από τη μεσοθεραπεία και τα ενεργά συστατικά της.

Περιέχει καθαρή καφείνη που μειώνει το πρήξιμο, Hyalu 2 (με 2 τύπους υαλουρονικού οξέως) που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και σταθεροποιημένη βιταμίνη C που διώχνει τις σκιές και φωτίζει το βλέμμα. Έξτρα bonus:τα πεπτίδια που προστατεύουν από τις βλάβες που προκαλεί το μπλε φως γύρω από τα μάτια και προλαμβάνουν την επιδείνωση των σημαδιών κούρασης.

 

Και το (ακόμα) καλύτερο: 

Τώρα έχεις την ευκαιρία να δεις με τα μάτια σου την εκπληκτική δράση των Diopti της Lierac! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμμετάσχεις στο G I V A W A Y και με λίγη τύχη μπορεί να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα παραλάβουν την κατάλληλη κρέμα ματιών Diopti για το πρόβλημα που απασχολεί την κάθε μία!

Για να συμμετάσχεις: 

 • Κάνε follow τον λογαριασμό του Kiss Laurenne στο Instagram με κλικ εδώ
 • Κάνε follow τον λογαριασμό της Lierac στο Instagram με κλικ εδώ
 • Άφησε σχόλιο με την κρέμα ματιών Diopti που χρειάζεσαι και κάνε tag 3 φίλες σου στο σχετικό Instagram post (δηλαδή εδώ) για να δοκιμάσουν και εκείνες την τύχη τους!

ΠΡΟΣΟΧΗ: για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου θα πρέπει να ακολουθήσεις ΟΛΑ τα βήματα.

Ο διαγωνισμός θα κλείσει την Τρίτη 7/11/2017 στις 23:59.

 

 

 

 

4 Comments

 • Reply Sofia Marga 31 Οκτωβρίου, 2017 at 1:25 μμ

  Ευχαριστουμε πολύ!!! Σίγουρα τα μάτια μου έχουν ανάγκη την Diopti!!! 💖

  Instagram: sofmar04

 • Reply Βάγια Τσακνάκη 31 Οκτωβρίου, 2017 at 7:10 μμ

  <3 <3 <3 ΥΠΕΡΟΧΟ🌸🌸🌸ΜΟΝΑΔΙΚΟ 🌼🌼🌼🌼🌼🌼ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ 🌼🌼💝💝💖ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 🌺🌺🌺😍 😊😊❣️❣️❣️❣️❣️💋💋💋 Dioptiride instagram bagia9837

 • Reply ΟΛΓΑ ΡΙΣΤΑΝΗ 7 Νοεμβρίου, 2017 at 2:27 πμ

  EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΔΩΡΟ!💋🎀💚💕 σας εύχομαι πάντα επιτυχίες,ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,🍁🍂 καλές δουλειές κ εύχομαι να είμαι Η τυχερή!!!!🍀🍀 Instagram: @oliviawins_78

  • Reply ΟΛΓΑ ΡΙΣΤΑΝΗ 7 Νοεμβρίου, 2017 at 2:32 πμ

   την Dioptiride χρειαζονται τα ματακια μου!

  Leave a Reply