Beauty

Μόλις ήρθε: Revitalizing Supreme+ Collection της Estée Lauder

14 Μαρτίου, 2022

Ενυδάτωση υψηλής απόδοσης + αντιγηραντική τεχνολογία αιχμής: με άλλα λόγια, όλη τη φροντίδα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου, τώρα μπορεί να την απολαμβάνει με μία μόνο κίνηση!

Η ανανεωμένη, iconic σειρά ενυδάτωσης Revitalizing Supreme+ Collection της Estée Lauder έρχεται εμπλουτισμένη με 99% φυσικής προέλευσης εκχύλισμα από άνθη ιβίσκου (Hibiscus Morning Bloom), αποκλειστικά εκχυλίσματα Moringa και την ισχυρή Τεχνολογία Collagen-Boosting – ένα συνδυασμό που δεκαπλασιάζει(!) τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου μέσα σε μόλις 3 μέρες. Για πρώτη φορά, μαζί με βαθιά 72h ενυδάτωση, προστασία του επιδερμικού φραγμού και φυσική λάμψη, οι ενυδατικές συνθέσεις Revitalizing Supreme+ προσφέρουν σύσφιγξη και ανόρθωση σε τρεις, βασικές για τη νεανική όψη, ζώνες του προσώπου: τα ζυγωματικά, τις ρινοπαρειακές πτυχώσεις (δηλαδή τις γραμμές δεξιά και αριστερά από τη μύτη, που καταλήγουν στην εξωτερική γωνία των χειλιών) και το πιγούνι, σμιλεύοντας ορατά το περίγραμμα του προσώπου!

Courtesy of Estée Lauder

Τι θέλεις να ξέρεις για τα συστατικά-κλειδί της νέας Revitalizing Supreme+ Collection της Estée Lauder:

Αποκλειστικό Εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom: Οι επιστήμονες της Estée Lauder ανακάλυψαν πως τα άνθη του ιβίσκου που συλλέγονται νωρίς το πρωί, έχουν και τη μεγαλύτερη δράση στην υποστήριξη της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου από την επιδερμίδα. Τα άνθη, λοιπόν, που συλλέγονται με το χέρι περνούν μέσα από μία διαδικασία που κρατάει 83 ημέρες από την συγκομιδή μέχρι τη σύνθεση, η οποία δίνει αυτό το ισχυρό, 99% φυσικής προέλευσης, εκχύλισμα που υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου από την επιδερμίδα.

Αποκλειστικό Εκχύλισμα Moringa: Γνωστό και ως “θαυματουργό δέντρο”, το Moringa είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά που έχει ανακαλύψει η Estée Lauder για την νεανικότητα της επιδερμίδας. Αυτό το αποκλειστικό εκχύλισμα, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης βιολόγο φυτών, Dr. Ilya Raskin του Rutgers University και λαμβάνεται μέσω μιας high-end διαδικασίας, υποστηρίζει μια ισχυρή πρωτείνη με πολλαπλή αντιγηραντική δράση ενώ συμβάλλει και στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση.

Collagen-Boosting Technology: Αυτή η Τεχνολογία, που αναπτύχθηκε από τους ερευνητές της Estée Lauder, υποστηρίζει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου από την επιδερμίδα και βελτιώνει τη σφριγηλότητά της χάρη στον αποτελεσματικό συνδυασμό από Acetyl-hexapeptide-8 (βασικό πεπτίδιο για το κολλαγόνο τύπου Ι) με ένα θαλάσσιο εκχύλισμα από φύκη και μια πρωτείνη γάλακτος.

Άμεσα, η επιδερμίδα ακτινοβολεί μια φυσική λάμψη υγείας και ζωντάνιας, γίνεται υπέροχα απαλή και “γεμάτη”, με μια απολαυστική αίσθηση βαθιάς, non-stop ενυδάτωσης. Μέρα με τη μέρα, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνονται (ακόμα και στην περιοχή του λαιμού!), ο ομοιόμορφος τόνος της επιστρέφει, γίνεται πιο σφριγηλή και ανορθώνεται ορατά στα ζυγωματικά, την περιοχή γύρω από τη μύτη, το περίγραμμα της κάτω γνάθου.

Courtesy of Estée Lauder

Η νέα σειρά Revitalizing Supreme+ αποτελείται από την Revitalizing Supreme+ Youth Cream με πλούσια υφή, την Revitalizing Supreme + Youth Power Soft Creme με σούπερ ελαφριά υφή και το Revitalizing Supreme + Youth Power Eye Balm που καταπολεμά μαύρους κύκλους και σημάδια κούρασης στην περιοχή των ματιών, συσφίγγει και επαναφέρει τη νεανικότητα στο βλέμμα.

Το review μου:

Από τη σειρά έφτασε στα χέρια μου η Revitalizing Supreme+ Youth Cream την οποία θα ξεκινήσω άμεσα να χρησιμοποιώ – οπότε θα επανέλθω με την άποψή μου. Ωστόσο, δεν μπορώ να κλείσω αυτό αυτό το ποστ χωρίς να μιλήσω για την ευωδιά αυτής της κρέμας, με τονωτικές νότες εσπεριδοειδών, μια floral καρδιά από γιασεμί, tea rose και βιολέτα, και μια βελούδινη βάση από πουδρέ βανίλια, σανδαλόξυλο και βετιβέρ- υπέροχη! Στα plus και τα ανανεωμένα βαζάκια της σειράς, από ανακυκλώσιμο γυαλί.

No Comments

Leave a Reply