Inspiration

Νόμος της Έλξης: Το καλύτερο δώρο για ένα 2019 γεμάτο θαύματα!

17 Δεκεμβρίου, 2018

Με Tο Μυστικό γνωρίσαμε τον Νόμο της Έλξης και όλα όσα χρειάζεται για να ζούμε τη ζωή μας όπως την ονειρευόμαστε. Μάθαμε τους νόμους του Σύμπαντος και πώς να συντονιζόμαστε με αυτούς ώστε να έλκουμε στη ζωή μας περισσότερη χαρά, ευτυχία, αφθονία, υγεία, αγάπη, ευγνωμοσύνη, πληρότητα, γαλήνη…

Μακάρι να υπήρχε ένας φύλακας-άγγελος δίπλα μας κάθε στιγμή για να μας θυμίζει όλη αυτή την πολύτιμη γνώση όποτε την ξεχνάμε. Ένας φύλακας-άγγελος που να μας θυμίζει γλυκά και ευγενικά να σκεφτόμαστε θετικά όταν κάνουμε αρνητικές σκέψεις. Ή που να μας ψιθυρίζει στο αφτί ότι είναι δίπλα μας όποτε παρασυρόμαστε από το άγχος για όσα φοβόμαστε ότι μας περιμένουν ή μας πιάνει απογοήτευση όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες.

Οι εκδόσεις Πεδίο μάς έχουν καλά νέα: το καινούργιο βιβλίο της Rhonda Byrne είναι αυτός ο φύλακας-άγγελος! Το Μυστικό: Καθημερινά Μαθήματα Ζωής είναι ένα ημερολόγιο διαφορετικό από όλα τα άλλα. Για καθεμία από 365 μέρες, η Byrne μάς προσφέρει ασκήσεις, συμβουλές, ενορατικές ιδέες και αποστάγματα σοφίας που έχουν σκοπό να μας κρατούν συντονισμένους με το Νόμο της Έλξης.

Αν και μπορεί να το ξεκινήσει κανείς οποτεδήποτε θέλει (είναι οργανωμένο σε ημέρες, χωρίς ημερομηνίες, ώστε να έχει καθένας τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει ξανά και ξανά), είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για να αρχίσει η καινούργια χρονιά που έρχεται με τις καλύτερες προοπτικές.

Αν το New Year’s Resolution σου για το 2019 είναι να είναι μια χρονιά γεμάτη θαύματα, ή αν αυτή είναι η ευχή σου για όσους αγαπάς, το βιβλίο Το Μυστικό: Καθημερινά Μαθήματα Ζωής είναι ο καλύτερος τρόπος για να οργανωθείς και να τα καταφέρεις! Διαβάζοντας μία σελίδα το πρωί, ουσιαστικά θέτουμε την πρόθεσή μας για ολόκληρη την ημέρα. Κρατώντας στο νου μας το «μάθημα ζωής» κάθε μέρας, συντονιζόμαστε με το Νόμο της Έλξης και δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε κάθε μέρα να έλκουμε στη ζωή μας αγάπη, χαρά, ευτυχία, αφθονία… Όλες τις ευλογίες του ουρανού!

Διάβασε παρακάτω μερικά από τα υπέροχα καθημερινά μαθήματα ζωής που θα σε κρατήσουν σε αρμονία με το Νόμο της Έλξης αν αποφασίσεις αυτές τις γιορτές να κάνεις αυτό το πολύτιμο δώρο στον εαυτό σου ή σε όσους αγαπάς.

Τα βήματα για το Νόμο της Έλξης

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζητήσετε και να πιστέψετε, και έπειτα να μπείτε στη συχνότητα της καλοσύνης. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Το Σύμπαν θα μετακινήσει όλα όσα χρειαστούν, ακόμα κι εσάς τους ίδιους, για να λάβετε αυτό που ζητήσατε. Όταν ζητάς και πιστεύεις, βάζεις τον εαυτό σου έξω από την διαδικασία και δεν εμποδίζεις την υλοποίηση, αλλά αφήνεις το Σύμπαν να κάνει τη δουλειά του».

Καθημερινά Μαθήματα Ζωής για ευγνωμοσύνη

«Δεν μπορούμε να προσελκύσουμε τίποτα αν δεν είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που ήδη έχουμε. Αν κάποιος μπορούσε να είναι πλήρως και απόλυτα ευγνώμων για τα πάντα, δεν θα χρειαζόταν να ζητήσει τίποτα επειδή αυτό θα του δινόταν προτού καν το ζητήσει. Αυτή είναι η δύναμη της ευγνωμοσύνης».

Για τις αρνητικές σκέψεις

«Μην ανησυχείτε καθόλου για τις αρνητικές σκέψεις και μην προσπαθείτε να τις ελέγξετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αρχίσετε να κάνετε καλές σκέψεις κάθε μέρα. Φυτέψετε όσο πιο πολλές από αυτές μπορείτε κάθε μέρα. Καθώς αρχίζετε να κάνετε καλές σκέψεις, θα προσελκύετε όλο και περισσότερες, και σταδιακά οι καλές σκέψεις θα σβήσουν εντελώς τις αρνητικές».

 

Καθημερινά Μαθήματα Ζωής για τα χρήματα

«Αν ο νους σας δονείται από την “ανάγκη για χρήματα”, τότε θα συνεχίσετε να έλκετε την ανάγκη για χρήματα. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να είστε χαρούμενοι ΤΩΡΑ, να νιώσετε καλά ΤΩΡΑ και να είστε ευτυχισμένοι ΤΩΡΑ χωρίς τα χρήματα, επειδή τα θαυμάσια αυτά θα συναισθήματά είναι ακριβώς αυτά που θα νιώσετε όταν θα έχετε χρήματα. Τα λεφτά δεν φέρνουν ευτυχία – η ευτυχία φέρνει λεφτά».

 

Για άφεση στη σοφία του σύμπαντος

«Πώς είναι να βρίσκεσαι σε πλήρη αρμονία με το Σύμπαν; Είναι ένα συναίσθημα όμοιο με εκείνο που νιώθεις όταν βρίσκεσαι στο νερό. Αν νιώθεις ένταση ή αν αντιστέκεσαι, θα βουλιάξεις. Αν όμως παραδοθείς στο νερό, αυτό θα σε στηρίξει κι εσύ θα επιπλεύσεις. Αυτή είναι η αίσθηση και ο τρόπος που εναρμονίζεσαι με το Σύμπαν. Διώξτε λοιπόν την ένταση και επιπλεύστε!»

Για την αλλαγή και την αντίστασή μας σε αυτή

«Το ξέρατε ότι αν η ζωή σας δεν άλλαζε, εσείς δεν θα υπήρχατε; Το Σύμπαν μας και ό,τι υπάρχει μέσα σε αυτό αλλάζει διαρκώς, επειδή το Σύμπαν μας είναι φτιαγμένο από ενέργεια. Η ενέργεια μπορεί να υπάρχει μόνο εφόσον κινείται και αλλάζει. Αν η ενέργεια σταματούσε να κινείται, ολάκερο το Σύμπαν και ολόκληρη η Ζωή θα εξαφανιζόταν. Οι ζωές μας είναι κι αυτές ενέργεια, άρα πρέπει επίσης να κινούνται και να αλλάζουν συνεχώς. Δεν μπορείτε να σταματήσετε την κίνηση και την αλλαγή στη ζωή σας, ούτε θα το θέλατε. Η μεταβαλλόμενη φύση της ενέργειας μας δίνει Ζωή. Επιτρέπει στη Ζωή να προχωρά και σ’ εμάς να εξελισσόμαστε».

Καθημερινά Μαθήματα Ζωής για τη χαρά

«Η χαρά είναι η φυσική μας κατάσταση. Για να κάνει κανείς αρνητικές σκέψεις, για να μιλήσει άσχημα και για να νιώσει δυσάρεστα, χρειάζεται άπειρη ενέργεια. Ενώ οι καλές σκέψεις, τα καλά λόγια και καλές πράξεις είναι ένας πολύ πιο εύκολος δρόμος. Ακολουθήστε τον εύκολο δρόμο».

Για καθημερινές δυσκολίες, όπως η κίνηση στους δρόμους

«Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του Σύμπαντος λέγοντας, πριν από κάθε σας διαδρομή με το αυτοκίνητο, ότι η κίνηση θα είναι ομαλότατη, ότι εσείς θα είστε χαλαροί και χαρούμενοι και ότι θα φτάσετε εγκαίρως στον προορισμό σας. Καλή οδήγηση!»

 

Για την απογοήτευση

«Το αρνητικό συναίσθημα της απογοήτευσης κράτα την επιθυμία σας μακριά από εσάς. Για να μετατρέψετε την απογοήτευσή σας σε θετικό συναίσθημα, αρχίστε να σκέφτεστε και να λέτε: “ΟΤΑΝ αυτό που επιθυμώ έρθει, αυτό που θα κάνω είναι να…” Και συμπληρώστε το κενό. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να κάνετε τον εαυτό σας να πιστέψει, και η πίστη είναι το σημείο που θέλετε να είστε».

 

Καθημερινά Μαθήματα Ζωής για το πώς να μιλάς στο Σύμπαν

«Ο Αϊνστάιν έχει πει ότι ο χρόνος είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Όταν καταλάβετε και δεχτείτε πως δεν υπάρχει χρόνος, μπορείτε να δείτε πως ό,τι θέλετε στο μέλλον υπάρχει ήδη. Γι’ αυτό όταν γράφετε, φαντάζεστε ή μιλάτε για την επιθυμία σας, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ενεστώτα χρόνο. Προβάλλετε την επιθυμία σας στο μυαλό, στην καρδιά και στο σώμα σας, και δείτε την σαν να έχει ήδη υλοποιηθεί».

No Comments

Leave a Reply